byggfirma & Snickare i Stockholm

{byggfirma & Snickare },{Svärdvägen 21},{Danderyd},{183 22},{Sweden},{08-550 04 333}
Svärdvägen 21 183 22 Danderyd,
Phone: 08-550 04 333

Snickare

Välj snickare Stockholm för ett gott resultat

Välkommen till snickare Stockholm. Till oss ska du vända dig till när något behöver byggas eller lagas. Vi utför små och stora hantverks arbeten och våra snickare är skickliga på att även anta sig utmaningar som att tillverka något som du själv har gjort ritningen till. Våran högsta ambition är att utföra snickeriarbeten på en förstklassig nivå och vi värderar högt våra samarbeten med alla våra kunder. Det är två viktiga led i vårt yrke som har gett oss den plattform att kunna bedriva en respekterad och professionell firma.

SNICKARE STOCKHOLM

Vi på snickare i Stockholm har den rätta känslan för trä

Duktiga snickare har den rätta känslan för hantverket och det kan vara skillnaden på en bra och dålig hantverkare. Våra hantverkare är utbildade snickare som har erfarenhet och kunskap. Det är det som gäller när du anlitar snickare Stockholm Arbetet som snickare är mångfasetterad och vi kan utföra finsnickeri, bygga hus och skapa nya möbler. Det finns inga begränsningar för vad vi på snickare kan utföra för dig. Kanske du behöver bygga en brygga till sommarstugan eller du vill ha ett nytt kök med trämöbler, då ska inte tveka att rådfråga oss och anlita våra snickare till dina projekt. Våra kompetenta snickare gillar sitt arbete och gör alltid sitt bästa för att ge liv till att förverkliga era visioner.

Vi på snickare i Stockholm har fått goda referenser från tidigare kunder och vi delar gärna med oss den informationen till dig som anlitar oss. Vi utför arbeten till privata personer och till företag. Inget arbete är för litet eller för stort, vi är ett flexibelt företag som tycker om utmaningar och helt ordinära snickeriarbeten. Vi använder oss bara av maskiner och material av den allra bästa kvalitén. Tillsammans med bra arbetsverktyg och seriöst professionella hantverkare bli snickare en oslagbar kombination.

Snickaren tillför tradition och modernitet in i våra liv

Snickare är som sagt ett yrke med olika inriktningar och olika kunskaper bidrar till att kunna specialisera sig och bli expert inom sitt område. En finsnickare är duktig på att tillverka möbler och gå in på mera detaljerade snickeri kreationer. Finsnickaren står för att designen och funktionen ska kunna samspela på ett naturligt sätt i hemmet eller i det offentliga rummet. En känsla för materialet och hitta fram till diverse kluriga och hållbara lösningar är finsnickares arbetsuppdrag. Byggnadssnickaren arbete är nog den som vi mest förknippar med ordet snickare. Förr i tiden kallades byggnadssnickaren för timmerman och det kommer sig av att en speciell teknik som hette timring. Denna teknik går ut på att man sätter ihop de trästockar som stapplas på varandra och det bildar som kryss runtom husväggarna. Eller knutar som det kallades för. Byggtekniken har funnits sedan 800-talet och det finns moderna byggfirmor som fortfarande in i våra dagar bygger dessa nordiska traditionellt vackra timmerstugor. För att vara en byggnadssnickare krävs det att man besitter stor yrkesskicklighet. Vid vissa ombyggnader finns det inte alltid ritningar och då måste snickaren plocka fram sina kunskaper och ha kännedom om gamla byggtekniker, för att kunna tackla dessa problem. Maskinsnickaren eller även kallad verkstadssnickare arbetar inom möbel och inredningssnickerier. Maskinsnickaren tillverkar även fönster och dörrar. Det är oftast vanligt att man jobbar fram det man tillverkar från ritning till färdig produkt. Man arbetar med maskiner och programmering, men även med olika handverktyg.

Våra praktiska lösningar tillför ett enklare liv

Våra uppdrag innebär att den hamnar under ROT- avdraget, som ger husägaren skatteavdrag. Du får då 50% avdrag av själva arbetskostnaden. Våra tjänster omfattar även köksrenoveringar, badrumsrenoveringar och även golvslipningar. Efter att vi är klara med vårat arbete i ditt hem kommer det att bli en god investering för framtiden och du kan i nutid njuta och använda det som våra snickare från snickare Stockholm har skapat till erat boende. Vi vill göra vardagen enklare och våra lösningar kan bidra till ett smidigare och trivsammare liv. Ta tag i den vision som du har grunnat på så länge och kontakta snickare i Stockholm för konsultation. Vårt team av skickliga hantverkare vill gärna hjälpa till att snickra ihop funktionella lösningar och vi har alltid en öppen kommunikation med våra kunder under hela vägen. Kontakta oss redan idag för framtida projekt.

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog